Recepten

Tagliatelle met garnalen

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 5 minuten
BEREIDINGSTIJD: 10-15 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 450 g tagliatelle
  • 5 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 rode pepers, zaadlijsten verwijderd en fijngehakt
  • 6 el witte wijn
  • 250 g gekookte tijgergarnalen
  • 3 el platte peterselie, gehakt
  • Zout en versgemalen zwarte peper

BEREIDINGSWIJZE:

Kook de pasta 10 minuten in een grote pan water met zout of volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, 'al dente'.

Verhit intussen 3 el olie in een grote koekenpan en fruit de knoflook en pepers 2 minuten op laag vuur. Voeg de witte wijn toe en laat in 2 minuten tot de helft inkoken. Voeg de garnalen en de peterselie toe en laat 1 minuut doorwarmen. Breng op smaak met zout en peper.

Giet de pasta af en schep het garnalenmengsel erdoor. Sprenkel de rest van de olie over de pasta, bestrooi met gehakte peterselie en serveer.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: