Recepten

Tagliatelle alla Checca

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
BEREIDINGSTIJD: 10 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 450 g eiertagliatelle
  • 450 g rijpe trostomaten
  • 10 grote basilicumblaadjes, gehakt
  • 6 peterselieblaadjes, gehakt
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 el kappertjes, uitgelekt en grof gehakt
  • 6 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie

BEREIDINGSWIJZE:

Kook de pasta 10 minuten in een grote pan water met zout of volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, 'al dente'.

Doe intussen de tomaten in een grote kom en schenk er kokend water over. Laat 1 minuut staan, giet af en ontvel de tomaten. Snijd de tomaten in vieren, schep de zaadjes eruit. Hak het vruchtvlees in grove stukken en doe de stukken in een schaal. Voeg de rest van de ingrediënten toe en breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.

Giet de pasta af in een vergiet en doe terug in de pan. Meng direct de saus door de pasta. Serveer meteen in kommen, besprenkel naar wens met meer olie.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: