Recepten

Spaghetti met ansjovis en olijfolie

Cook it with:
AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 5-8 minuten + 45 minuten
BEREIDINGSTIJD: 12-15 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 450 g gedroogde spaghetti

Voor de saus:

  • 6 el Filippo Berio Olijfolie
  • 8 ansjovisfilets, uitgelekt en in reepjes gesneden
  • 2 el platte peterselie, in kleine stukjes gescheurd
  • Versgemalen zwarte peper
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst (optioneel)

BEREIDINGSWIJZE:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, 'al dente'. Laat goed uitlekken.

Hussel de pasta met 1 eetlepel olie en laat afkoelen. Meng de overige ingrediënten door elkaar en schep door de pasta. Breng op smaak met peper.

Laat 30-45 minuten afgedekt rusten. Serveer.

Kooktip:

Gebruik ook eens een andere soort pasta, zoals tagliatelle of penne. Om te voorkomen dat de pasta gaat plakken tijdens het koken, kunt u 1 eetlepel olie aan het kookwater toevoegen.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: