Recepten

Sandwich met geroosterde mozzarella en tomaat

AANTAL PERSONEN: 2
VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
BEREIDINGSTIJD: 5-10 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 2 tomaten, in schijfjes
  • 4 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 1 tl balsamico azijn
  • Enkele gescheurde basilicumblaadjes
  • Zout en versgemalen zwarte peper
  • 4 dikke sneden brood
  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 150 g mozzarella, in plakjes

BEREIDINGSWIJZE:

Leg de tomaten op een bord, besprenkel met 2 el van de olie, de azijn en het basilicum. Breng op smaak met zout en peper en zet weg.

Wrijf de knoflook over het brood en besprenkel één kant met de helft van de resterende olie. Rooster 2 minuten in een hete grillpan.

Leg het brood met de geroosterde kant naar boven op een plank en schik de tomaten en mozzarella op twee van de sneden. Leg de andere sneden brood op de vulling, de geroosterde kant naar beneden. Besprenkel met de helft van de resterende olie en rooster 2 minuten in de grillpan.

Besprenkel de niet-geroosterde kant met de resterende olie en rooster 2 minuten, totdat het brood goudbruin is en de kaas begint te smelten. Serveer meteen.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: