Recepten

Salade met witte bonen en tonijn

Cook it with:
AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten
BEREIDINGSTIJD: geen

INGREDIËNTEN:

Voor de salade:
  • 100 g babyspinazie of bietenblad
  • 1 blik cannelloni bonen (397 g), goed uitgelekt
  • 1 blik tonijnstukken (400 g), goed uitgelekt
  • 1/2 komkommer, in blokjes
  • 3 tomaten, in kwarten
  • 2 el platte peterselie, gehakt


Voor de dressing:
  • 2 el Filippo Berio Olijfolie
  • 2 el vers citroensap
  • Zout en versgemalen zwarte peper

BEREIDINGSWIJZE:

Schik de spinazie of het bietenblad op vier borden. Verdeel bonen, tonijn, komkommer, tomaat en peterselie over de borden.

Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schenk vlak voor het serveren de dressing over de salade.

Kooktip:

Serveer met warm, knapperig brood. Vervang de tonijn door zalm uit blik.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: