Recepten

Pizza Diavola

Cook it with:
AANTAL PERSONEN: 1-2
VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
BEREIDINGSTIJD: 10 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 1 kant-en-klare pizzabodem
  • 2 el Filippo Berio Hot Chilli Pesto
  • 1 bol mozzarella (125 g)
  • 6 dunne plakjes salami
  • 10 ontpitte zwarte olijven, gehalveerd
  • 1 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie, om te besprenkelen
  • Verse basilicumblaadjes

BEREIDINGSWIJZE:

Verwarm de oven voor op de hoogste stand. Verdeel de Filippo Berio Hot Chilli Pesto en de mozzarella over de pizzabodem.

Schik de salami erop en bestrooi met zwarte olijven.

Bak in 5-7 minuten in de oven goudbruin en krokant. Haal de pizza uit de oven en leg op een snijplank. Besprenkel met olijfolie, garneer met basilicumblaadjes en serveer direct.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: