Recepten

Pasta met garnalen en rode paprika

Cook it with:
AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 10-15 minuten
BEREIDINGSTIJD: 27 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 1 rode paprika
  • 4 el Filippo Berio Olijfolie
  • 1 ui, geschild en fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, gepeld en uitgeperst
  • 1 verse rode peper, in de lengte gehalveerd, zaadlijsten verwijderd en fijngehakt
  • 350 g gedroogde capellini of linguine
  • 150 ml slagroom
  • 2 el verse peterselie, fijngehakt
  • 225 g tijgergarnalen, met de schaal nog om hun staart
  • Zout en versgemalen zwarte peper

BEREIDINGSWIJZE:

Gril de paprika totdat het vel zwart wordt en zich blaren vormen. Doe de paprika 20 minuten in een stevige plastic zak. Pel de paprika, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in repen.

Verhit de olie in een pan en voeg de ui, knoflook en rode peper toe. Laat al roerend 5 minuten fruiten.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, 'al dente'. Giet goed af.

Voeg de paprika bij het uienmengsel en bak 2 minuten mee. Voeg de overige ingrediënten toe, en zout en peper naar smaak. Schep door de hete pasta en warm nog even door. Serveer warm.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: