Recepten

Pasta met een saus van verse tomaten

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 5-8 minuten + marinating 3-4 uur
BEREIDINGSTIJD: 10-12 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 675 g stevige, rijpe tomaten, ontveld en zaadjes verwijderd
  • 6 el Filippo Berio Gusto Fruttato Extra Virgin Olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gepeld en uitgeperst
  • 1-2 el vers basilicum, gelijkmatig in reepjes gescheurd

Garnering:

  • Een paar takjes basilicum

BEREIDINGSWIJZE:

Snijd de tomaten in smalle, gelijke reepjes. Doe de reepjes in een niet-metalen schaal, voeg de rest van de ingrediënten toe en laat 3-4 uur marineren.

Kook uw favoriete pasta, spaghetti of tagliatelle bijvoorbeeld.

Schep de saus voorzichtig door de pasta en serveer direct.

Kooktip:

Als u niet veel tijd hebt, kunt u ook een blik gepelde tomaten gebruiken in plaats van verse tomaten.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: