Recepten

Pappardelle met krokant basilicum

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
BEREIDINGSTIJD: 12-15 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 450 g pappardelle
  • 3 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 40 g verse basilicumblaadjes
  • 4 teentjes knoflook, gepeld en uitgeperst
  • 2 el babykappertjes, uitgelekt
  • 2 el vers citroensap

Garnering:

  • Krullen van Parmezaanse kaas

BEREIDINGSWIJZE:

Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, 'al dente'.

Giet goed af en houd warm.

Schenk de olie in een koekenpan. Voeg basilicum, knoflook en kappertjes toe en bak totdat de knoflook goudbruin en het basilicum krokant is. Voeg het citroensap toe en schep het mengsel door de gekookte pasta.

Garneer met krullen van Parmezaanse kaas. Serveer meteen.

Kooktip:

Parmezaanse kaaskrullen maakt u met een dunschiller of een fijne kaasschaaf.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: