Recepten

Panzanella

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
BEREIDINGSTIJD: 0

INGREDIËNTEN:

  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 1/2 ciabatta
  • 6 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie (ook een goede voor Gusto fruttato)
  • 1 el rode wijnazijn
  • 4 rijpe trostomaten
  • 1 rode ui, in ringen
  • 1 gele paprika, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
  • 1/2 komkommer, zaadlijst verwijderd en geschild
  • 2 el gescheurde basilicumblaadjes
  • 50 g ontpitte zwarte olijven, gehalveerd

BEREIDINGSWIJZE:

Wrijf het gehalveerde knoflookteentje over de binnenkant van een grote slakom. Breek het brood in grove stukken en besprenkel met olijfolie, azijn en 2 el water. Hussel goed door elkaar en laat 5 minuten weken.

Bereid intussen alle overige ingrediënten. Meng de groenten en het brood goed door elkaar en serveer de salade.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: