Recepten

Linguine met krab

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 5 minuten
BEREIDINGSTIJD: 10-15 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 450g linguine
  • 5 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 2 rode pepers, zaadlijsten verwijderd en in schijfjes
  • 6 el droge witte wijn
  • 1 blikje wit krabvlees (170 g), uitgelekt en vocht bewaard
  • 3 el platte peterselie, gehakt
  • Zout en versgemalen zwarte peper

BEREIDINGSWIJZE:

Kook de pasta 10 minuten in een grote pan water met zout of volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit intussen 3 el olie in een grote koekenpan en fruit de knoflook en pepers 2 minuten op laag vuur. Voeg de witte wijn en het vocht van de krab toe en laat in 2 minuten tot de helft inkoken. Voeg het krabvlees en de peterselie toe en laat 1 minuut doorwarmen. Breng op smaak met zout en peper.

Giet de pasta af en schep het krabmengsel erdoor. Besprenkel met de resterende olie. Bestrooi met gehakte peterselie en serveer.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: