Recepten

Lamskoteletjes met knoflook en rozemarijn

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
BEREIDINGSTIJD: 15-20 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 4 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 2-3 el grof gehakte verse rozemarijn
  • 1 el grove mosterd
  • Geraspte schil en sap van 1 limoen
  • 8 lamskoteletjes
  • Zout en versgemalen zwarte peper
  • 2 extra limoenen om erbij te serveren

BEREIDINGSWIJZE:

Meng de olie, knoflook, rozemarijn, mosterd, geraspte schil en sap van de limoen, en breng op smaak met zout en peper.

Schik de koteletjes in een schaal en bedek met de marinade. Dek af en laat 2 uur in de koelkast marineren; keer de koteletjes nu en dan om.

Plaats de koteletjes 15-20 minuten (naar smaak) onder een matig warme grill of op de barbecue; bestrijk nu en dan met de marinade. Als u dat lekker vindt, kunt u de extra limoenen halveren en enkele minuten op de barbecue leggen. Serveer ze bij de koteletjes (door de limoenen te verwarmen, komt het sap gemakkelijker vrij).

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: