Recepten

Klassieke pesto

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 5 minuten
BEREIDINGSTIJD: 2 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 150 ml Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 25g (1oz) pine nuts
  • 2 garlic cloves, halved
  • 40 g basilicumblaadjes
  • 50 g vers geraspte Parmezaanse kaas

BEREIDINGSWIJZE:

Verhit 3 el olie in grote koekenpan, voeg de pijnboompitten toe en laat in 1-2 minuten goudbruin bakken. Bak de knoflook 30 seconden mee en laat het mengsel afkoelen.

Doe het mengsel van pijnboompitten en knoflook samen met de andere ingrediënten in de keukenmachine. Laat langzaam draaien tot een dikke saus. Laat de saus niet te glad worden.

Breng op smaak met zout en peper. Meng de pesto door vers gekookte pasta. De pesto kan in een pot met schroefdop in de koelkast 1 week worden bewaard.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: