Recepten

Houmous

Cook it with:
AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 5 minuten
BEREIDINGSTIJD:

INGREDIËNTEN:

  • 1 blik kikkererwten (400g), uitgelekt en 2-3 el vocht bewaard
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • Sap van 1 citroen
  • 8 el Filippo Berio Pure Olijfolie
  • 3 el tahin pasta
  • Snufje cayennepeper

BEREIDINGSWIJZE:

Houd een paar kikkererwten apart ter garnering.

Doe de rest van de kikkererwten met knoflook, citroensap, olie en tahin pasta in de keukenmachine. Breng op smaak met royaal zout en peper. Meng met de pulse-knop tot een korrelige puree; voeg zo nodig het bewaarde vocht van de kikkererwten toe.

Schep in een kom, strooi de apart gehouden kikkererwten over de houmous, besprenkel met een beetje extra olie en een snufje cayennepeper.

Serveer met pitabroodjes en rauwkost.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: