Recepten

Geroosterde ratatouille

Cook it with:
AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten
BEREIDINGSTIJD: 30 - 40 minuten

INGREDIËNTEN:

  • 450 g kerstomaatjes of babypruimtomaatjes
  • 2 middelgrote courgettes, boven- en onderkant verwijderd en in de lengte in dikke repen gesneden
  • 1 kleine aubergine, boven- en onderkant verwijderd en in grove stukken gesneden
  • 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd, in stukken van 2,5 cm
  • 1-2 bollen verse knoflook, gehalveerd door het midden
  • 1 middelgrote rode of witte ui, gepeld en in parten gesneden
  • 1 el Filippo Berio Olijfolie
  • 12 grote basilicumblaadjes
  • Zout en versgemalen zwarte peper

BEREIDINGSWIJZE:

Verwarm de oven voor op 200°C of gasstand 6. Schik alle gesneden groenten in een grote ovenschaal.
Vervang enkele van de groenten door uw favoriete seizoensgroenten.

Besprenkel met olijfolie en bestrooi met basilicumblaadjes. Breng op smaak met royaal zout en peper.

Laat in de oven 30-40 minuten roosteren of totdat de groenten licht geroosterd zijn en goudbruin kleuren aan de randen.

Kooktip:

U kunt deze schotel als vegetarisch bijgerecht gebruiken bij geroosterde gerechten, salades, enzovoorts.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: