Recepten

Venkel met geroosterde paprika’s

AANTAL PERSONEN: 4
VOORBEREIDINGSTIJD: 5 minuten
BEREIDINGSTIJD: geen

INGREDIËNTEN:

  • 1 grote of twee kleine venkelknollen, in plakjes
  • 4 paprika's, twee oranje en twee rode, zaadlijsten verwijderd, in kwarten en geroosterd
  • Zout en versgemalen zwarte peper


Voor de dressing:
  • 175 ml Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 3 el goede wijnazijn
  • Een beetje suiker, naar smaak
  • 2 tl mosterd


Garnering:
  • Groene takjes van de venkelknol

BEREIDINGSWIJZE:

Schik de venkel en de paprika's op 4 borden (zie afbeelding). Bestrooi royaal met zout en peper.

Doe alle ingrediënten voor de dressing in een pot met schroefdop en schud goed. Schenk de dressing over de salade.

Kooktip:

Vervang de wijnazijn door balsamico azijn.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: