Recepten

Bruschetta met tomaat en basilicum

AANTAL PERSONEN: 4-6
VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten
BEREIDINGSTIJD: geen

INGREDIËNTEN:

  • 12 dikke sneden stokbrood
  • 8 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 4 rijpe trostomaten, ontveld
  • snufje basterdsuiker
  • 1 teentje verse knoflook, uitgeperst
  • Zout en versgemalen zwarte peper
  • 8 - 10 verse basilicumblaadjes, in dunne reepjes

BEREIDINGSWIJZE:

Bestrijk het brood aan beide kanten met 6 el olijfolie. Schik het brood op een bakplaat en bak in 5 minuten op 200 C of gasstand 6 goudbruin en knapperig. Laat even afkoelen.

Hak de tomaten fijn en meng met de knoflook, suiker en royaal zout en versgemalen zwarte peper.

Schep het tomatenmengsel op de bruschetta en bestrooi met basilicum. Besprenkel met de resterende olijfolie. Serveer meteen.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: