Recepten

Bruschetta met semi-zongedroogde tomaatjes en geitenkaas

Cook it with:
AANTAL PERSONEN: 4-6
VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
BEREIDINGSTIJD: geen

INGREDIËNTEN:

  • 12 dikke sneden stokbrood
  • 8 el Filippo Berio Extra Virgin Olijfolie
  • 1 teentje verse knoflook, gehalveerd
  • 75 g zachte geitenkaas
  • 125 g semi-zongedroogde tomaatjes
  • 8-10 verse basilicumblaadjes, in dunne reepjes

BEREIDINGSWIJZE:

Bestrijk het brood aan beide kanten met 6 el olijfolie. Schik het brood op een bakplaat en bak in 5 minuten op 200 C of gasstand 6 goudbruin en knapperig. Laat even afkoelen.

Wrijf een kant van het brood in met de gehalveerde knoflook en verdeel een beetje geitenkaas over elk sneetje. Leg 2 tomaatjes en een paar reepjes basilicum op de geitenkaas. Besprenkel de bruschetta met de resterende olie en serveer.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: