Recepten
Laat Filippo Berio’s fervente passie voor uitmuntendheid u inspireren om overheerlijke gerechten te maken voor uw familie en vrienden.
Kebabs van zwaardvis en courgette met een tomatensalsa
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 20 minuten + marineren BEREIDINGSTIJD: 10-15 minuten
Tonijn met salsa verde in Siciliaanse stijl
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten BEREIDINGSTIJD: 5-6 minuten
Salade Tina Niçoise
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten BEREIDINGSTIJD: 20-25 minuten
Geroosterde garnalen met aïoli
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten BEREIDINGSTIJD: 6-8 minuten
Snelle visstoofschotel
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 20 minuten BEREIDINGSTIJD: 40 minuten
Salade met witte bonen en tonijn
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 15 minuten BEREIDINGSTIJD: geen
Krokante zalm met gemarineerde crudités
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 10-15 minuten BEREIDINGSTIJD: 4-6 minuten
Geurige pakketjes met zalm en prei
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten BEREIDINGSTIJD: 15 minuten
Zeebaars met citroen en dille
AANTAL PERSONEN: 4 VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten + marineren BEREIDINGSTIJD: 15-20 minuten