Gezondheid

Olijfolie is een uitstekende bron van voedingsstoffen die goed zijn voor het lichaam, zowel van binnen als van buiten. Naast het verlagen van het cholesterolgehalte en het verkleinen van het risico op een hartaanval, beroerte en zelfs kanker, heeft olijfolie ook natuurlijke eigenschappen die de gezondheid en het algehele welzijn bevorderen.

prevention oil's attitude

Benieuwd naar de helende kracht van olijfolie?
U kunt zelf thuis diverse natuurlijke cosmetische producten met olijfolie maken voor de verzorging van uw huid en bescherming van uw nagels, het verzachten van geïrriteerde plekken en het vertragen van het verouderingsproces.

consider this

Wetenschappers van het Monell Chemical Senses Center in de Verenigde Staten hebben ontdekt dat extra vierge olijfolie een natuurlijke chemische stof bevat die dezelfde effecten heeft als ibuprofen. Onderzoeken tonen aan dat een hoeveelheid van 50 gram, of vier eetlepels extra vierge olijfolie, gelijk staat aan 10% van de aanbevolen dosis ibuprofen voor het bestrijden van pijn bij een volwassene.

Deze chemische stof, genaamd oleocanthal, heeft dezelfde ontstekingsremmende eigenschappen als ibuprofen en andere niet-steroïdale ontstekingsremmende geneesmiddelen, wat suggereert dat oleocanthal een grote rol speelt bij de gezondheidsvoordelen van diëten die rijk zijn aan olijfolie.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: