Dé naam in

olijfolie

De olijfolie van Filippo Berio is al meer dan 150 jaar een culinaire inspiratie voor thuiskoks overal ter wereld. Het aanhoudende succes is ongetwijfeld het resultaat van de passie en toewijding van Berio zelf, de man die in 1835 zijn droom wilde verwezenlijken om heerlijke olijfolie te maken die zijn naam eer aan zou doen.

DE NAAM FILIPPO BERIO STAAT SINDSDIEN

SYNONIEM VOOR ITALIAANSE KWALITEIT.

Vandaag de dag wordt deze beroemde olijfolie geproduceerd door de SALOV Group, een historisch olijfoliebedrijf dat al meer dan 90 jaar de nalatenschap van Filippo Berio bewaakt en ook nu nog zijn strenge productiestandaarden handhaaft.

Van de zorgvuldige selectie van ingrediënten tot de speciale menging en botteling van de olie, op elke fase wordt toezicht gehouden door ervaren olijfoliespecialisten, mengers en proevers.

De unieke smaak, veelzijdigheid en belangrijke gezondheidsvoordelen van deze olijfolie hebben bijgedragen aan de blijvende populariteit en hebben Filippo Berio een van de grootste merken op het gebied van olijfolie ter wereld gemaakt.

MEER DAN EEN NAAM OP EEN FLES

Olijfolie voor elk gerecht

Authentiek
Italiaans merk

Gezond leven

Het gezicht achter de naam

De garantie van Filippo Berio

Olijfolie voor elk gerecht

Filippo Berio biedt een unieke selectie extra vierge en pure olijfolie - geliefd in elke keuken.

Authentiek
Italiaans merk

Het merk Filippo Berio is opgericht in 1867 in Lucca, Italië, en is sinds die tijd een inspiratie voor thuiskoks om gezonde en heerlijke maaltijden te serveren voor vrienden en familie.

Gezond leven

Olijfolie kent vele gezondheidsvoordelen, van het verlagen van het cholesterolgehalte tot het bestrijden van kanker. Het is hierdoor een onmisbaar ingrediënt in een gezond dieet.

Het gezicht achter de naam

Het begon allemaal met een man met een passie: op onze flessen prijkt het gezicht van onze bekende oprichter Filippo Berio, die in 1835 begon met de productie van olijfolie.

De garantie van Filippo Berio

Filippo Berio zette op iedere fles die hij maakte zijn handtekening om te kwaliteit van zijn product te garanderen. Ook vandaag de dag prijkt zijn handtekening op iedere fles als belofte dat wij ons aan zijn principes houden.

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: