Nieuws

ALLE NIEUWSBERICHTEN
22.06.2012
Filippo Berio wordt bekroond met een Good Housekeeping Award
image_pdf

Filippo Berio was vereerd om de award ‘Store Cupboard Essential’ in ontvangst te nemen tijdens de prestigieuze jaarlijkse Good Housekeeping Food Awards 2012.

MasterChef-presentator John Torode, winnares Shelina Permalloo van 2012 en finalisten Andrew Kojima en Tom Rennolds waren enkele van de beroemde gasten uit de horecawereld die aanwezig waren bij de awardshow in het historische Lancaster House in Londen.

Tijdens deze exclusieve avond werden de prijzen door actrice, auteur en ondernemer Jane Asher uitgereikt aan de winnaars. Ook aanwezig waren chef-kok Antonio Carluccio van Two Greedy Italians, actrice en tv-persoonlijkheid Lisa Faulkner, Aggie MacKenzie, Prue Leith en enkele van de meest bekende topkoks en horecakenners.

De Good Housekeeping Food Awards werden in 2012 al voor de achtste keer gehouden en draaien om goed eten, drinken en koken. Duizenden mensen uit het Verenigd Koninkrijk hebben gestemd op de genomineerden.

Good Housekeeping Editorial Director Lindsay Nicholson zegt: “In deze achtste editie is de kwaliteit van de winnaars en genomineerden voor de Good Housekeeping Food Awards 2012 weer enorm hoog gebleken. Dit, in combinatie met het enorme aantal stemmen van lezers en experts, geeft ons een zeer goed beeld van het allerbeste op het gebied van eten in Groot-Brittannië.”

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: