Nieuws

ALLE NIEUWSBERICHTEN
14.12.2015
Filippo Berio App
image_pdf

Neem Filippo Berio overal met je mee naar toe met de nieuwe smartphone-app , nu beschikbaar om te downloaden voor zowel Android en iTunes app stores.

Eerder deze week werd de app van Filippo Berio geïntroduceerd, een ‘one-stop-shop’ voor alles van Filippo Berio: met slechts een druk op de knop of een veeg van de vinger krijgen gebruikers direct toegang tot recepten, productinformatie, handige kooktips en zelfs het nieuwe Food Lovers online magazine.

Een recept nodig? De app is verbonden met de online recepten van Filippo Berio, zodat u gebruik kunt maken van de zoekoptie om heerlijke gerechten te vinden, vervolgens op te slaan aan uw favorieten of zelfs te delen met vrienden op Facebook of Twitter.

Voor de nieuwsgierige consument; de app biedt ook een compleet productenoverzicht met gedetailleerde informatie over alle Filippo Berio olijfoliën, pesto’s en azijnen, waaronder: verschillende inhoudsmaten en formaten, voedingswaarden, gebruiksdetails, het opbergen van de olie en de bijbehorende recepten.

Er is ook een directe link naar de nieuwe Food Lovers online magazine om u op de hoogte te houden over de nieuwste recepten, food trends en nieuws uit de hele wereld.

app-store
app-andriod

Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: