CONTACTEN

Als u vragen hebt over producten van Filippo Berio, vult u het onderstaande formulier in.
Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen:

Newsletter


 • Bekendmaking overeenkomstig van de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens

  Conform de bepalingen van de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens inzake privacy worden de gegevens ingevoerd in dit formulier handmatig en middels het gebruik van computers verwerkt door medewerkers van Filippo Berio. De gegevens worden gebruikt voor marketing- en promotiedoeleinden, het introduceren van nieuwe producten en om u op de hoogte te houden van initiatieven georganiseerd door het bedrijf.

  Filippo Berio kan ook gebruikmaken van externe bedrijven voor het uitvoeren van activiteiten die strikt verband houden met en essentieel zijn voor het onderhouden van de relatie met gebruikers.

  Met het oog op computerverbindingen en correspondentie met andere Filippo Berio-ondernemingen, kunnen uw gegevens beschikbaar worden gemaakt in andere EU-landen en daarbuiten.

  Alle personen voor wie de wet dit voorschrijft, ontvangen een melding over de gegevens. U kunt op elk gewenst moment uw rechten uitoefenen zoals vermeld in de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens door rechtstreeks contact op te nemen met de beheerder van de gegevens. Dit omvat ook het recht om: (i) informatie op te vragen over het bestaan, de herkomst, het doel en de methoden voor gegevensverwerking; (ii) gegevens te annuleren, te blokkeren, bij te werken, te corrigeren en aan te vullen, alsmede het opvragen van een verklaring dat deze bewerkingen zijn voorgelegd aan de personen die de gegevens hebben ontvangen; (iii) u om legitieme redenen te verzetten tegen de verwerking van de gegevens.

  De beheerder van de gegevens is:

  Salov S.p.A.


Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: