Het etiket

Het etiket op een fles olijfolie van Filippo Berio bevat informatie aan de hand waarvan de consument een goed geïnformeerde keuze kan maken over het voedingsproduct dat hij of zij koopt.

Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie over de indicaties op iedere fles extra vierge olijfolie.
WETTELIJKE NAAM VAN HET PRODUCT
Extra vierge olijfolie moet aan strenge tests worden onderworpen om deze classificatie te kunnen krijgen
HERKOMST VAN HET PRODUCT
De herkomst van de olijven die zijn gebruikt om de olie te maken; deze informatie is vereist volgens de Europese wetgeving
BEWAARADVIES
De beste manier om het product te bewaren zodat de unieke kwaliteit en smaak behouden blijven
HOUDBAARHEIDSDATUM
De datum tot wanneer de oorspronkelijke smaak en eigenschappen van het product gegarandeerd zijn; deze datum wordt doorgaans aangegeven als maand/jaar of dag/maand/jaar
EAN-13
Afkorting voor Europees artikelnummer; deze productidentificatiecode van 13 cijfers wordt gebruikt op alle wereldwijd verhandelde goederen: de eerste 9 cijfers verwijzen naar de fabrikant van het product, de volgende 3 cijfers verwijzen naar het specifieke artikel of de productcode, en het laatste cijfer is het controlegetal dat wordt gebruikt om te bevestigen of de EAN-code correct is gegenereerd
GEBRUIKSINDICATIES
Suggesties voor het gebruik van de olijfolie; deze indicaties kunnen afhankelijk van de smaak en het soort olie variëren
VOEDINGSWAARDEN
Informatie over de samenstelling en eigenschappen van de olie, per 100 ml
NETTOHOEVEELHEID
De nettohoeveelheid olijfolie in de fles (in liters of milliliters)
PRODUCTIECODE
Een speciaal nummer waarmee het product wordt gekoppeld aan de oorspronkelijke productiebatch
VERPAKKINGSINFORMATIE
Het adres van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het verpakken en bottelen van het product
Navigation
© 2014 Filippo Berio P.Iva 00526090469
web design

ZOEKEN OP GEHELE WEBSITE

ZOEKRESULTATEN VOOR: